Arrangement Bier, Brood en Baaien hemden

Dit arrangement bestaat uit een volledige dag vol ambacht, kunst en geschiedenis in de zuidwesthoek van Friesland. Tijdens deze dag bezoekt u een museum en een bierbrouwerij annex distilleerderij en tussendoor nuttigt u een heerlijke lunch. Uw dag ziet er als volgt uit:

Jopie Huisman Museum: 2x koffie/thee met oranjekoek, incl. audiotour. Wij werken met persoonlijke audiotours waarin Jopie veelal zelf het woord voert. Deze tour maakt een museumbezoek tot een unieke ervaring. Ieder groepslid krijgt de beschikking over een eigen ‘podcatcher’.

Lunch in Restaurant De Groene Weide, Bolsward. Friese koffietafel bestaande uit diverse broodsoorten: wit, bruin, rogge, suiker, krentenbrood en beschuit. Beleg: 2 soorten kaas, 4 soorten vleeswaren en divers zoet beleg. Koffie, thee, melk of karnemelk naar keuze.

De Friese bierbrouwerij Us Heit, Bolsward Entree en rondleiding door de bierbrouwerij annex distilleerderij van Us Heit, inclusief kopje koffie of thee en na afloop een biertje of een likeurtje.

Prijs: € 36,00 per persoon (museumjaarkaart wordt verrekend).