Arrangement Bier, Brood en Baaien hemden

Dit arrangement bestaat uit een volledige dag vol ambacht, kunst en geschiedenis in de zuidwesthoek van Friesland. Tijdens deze dag bezoekt u een museum en een bierbrouwerij annex distilleerderij en tussendoor nuttigt u een heerlijke lunch. Uw dag ziet er als volgt uit:

Jopie Huisman Museum, Workum

Entree Jopie Huisman Museum + 2x koffie/thee met oranjekoek, incl. audiotour.

Restaurant De Groene Weide, Bolsward

Friese koffietafel bestaande uit diverse broodsoorten: wit, bruin, rogge, suiker, krentenbrood en beschuit. Beleg: 2 soorten kaas, 4 soorten vleeswaren en divers zoet beleg. Koffie, thee, melk of karnemelk naar keuze.

De Friese bierbrouwerij Us Heit, Bolsward
Entree en rondleiding door de bierbrouwerij annex distilleerderij van Us Heit, inclusief kopje koffie of thee en na afloop een biertje of een likeurtje.

Voor het Bier, Brood & Baaien hemden arrangement geldt dat u het aantal deelnemers tot 2 dagen van tevoren kunt wijzigen.

Het arrangement is op basis van eigen vervoer, prijswijzigingen voorbehouden.

Prijs: € 36,00 per persoon  (museumjaarkaart wordt verrekend)

Het arrangement is op basis van eigen vervoer.