Jopie's Fiskklub

Het Jopie Huisman Museum is al 30 jaar een goedlopend museum met rond de 40.000 bezoekers per jaar. Het museum doet dat zonder structurele financiële ondersteuning van gemeenten, provincie of anderen. Meer dan 50 vrijwilligers, een Vriendenkring met 2300 leden en een succesvol ondernemersplatform onder de naam Jopie's Fiskklub vormen drie sterke fundamenten voor dit museum.

Een cultureel platform van en voor ondernemers

Het Jopie Huisman Museum in Workum biedt u als lid van Jopie's Fiskklub een cultureel platform voor contact met uw (potentiële) relaties, werknemers en het algemene publiek.

 

Wilt u een ontvangst, vergadering of een andere evenement organiseren, dan is het Jopie Huisman Museum daarvoor een perfecte locatie! U kunt uw relaties kennis laten maken met het werk en de filosofie van Jopie. Het prachtige gebouw en het bijzondere werk bieden een sfeervolle en inspirerende omgeving.

 

Voor € 300,00 per jaar bent u lid van Jopie's Fiskklub en levert u een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het museum, ook voor de langere termijn.

 

Wenst u meer informatie of wilt u lid worden, stuur dan een e-mail naar aliebakker@jopiehuismanmuseum.nl  of bel 06-28948684.

 

Lid worden van Jopie's Fiskklub biedt vele voordelen:

  • 2 gratis en persoonsgebonden entreekaarten
  • gratis entree bij netwerkevenementen
  • naamsvermelding op de website van het museum
  • gratis gebruik maken van de museumlocatie (arrangementen tegen betaling) en faciliteiten van het museum
  • 10% korting op kaarten en reproducties

 

Wie zijn allemaal lid? Bekijk hier alle bedrijven die deel uit maken van Jopie's Fiskklub.

Wat houdt de samenwerking in? Bekijk het hier.