Alle huidige en voorgaande activiteiten van het Jopie Huisman Museum

Dinsdag 18 oktober | Gratis toegang voor Workumers!

Het is feest! Dit jaar bestaat het Jopie Huisman Museum dertig jaar. Het museum viert dit jubileum met een bijzondere tentoonstelling: Mijn Jopie.

Op 18 oktober a.s. is het 94 jaar geleden dat Jopie werd geboren. Onder de vaste medewerkers en de vrijwilligers wordt bij de geboortedag van Jopie altijd wel even stilgestaan, maar dit jaar is een bijzonder jaar en dan doe je eens iets extra’s. Om deze twee memorabele momenten te vieren, worden inwoners van Workum in de gelegenheid gesteld het museum op 18 oktober a.s. gratis te bezoeken.

Voor Workumers die graag (weer) eens binnen willen kijken, is dit de gelegenheid! Tussen 16.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom.

In tegenstelling tot wat in de Friso staat vermeld is de officiële opening vrijdag 14 oktober alleen voor genodigden.

Vanaf zaterdag is de jubileumexpositie toegankelijk voor iedereen.