Nieuws & agenda

Help pake en beppe de vakantie door!

In de voorjaarsvakantie (20 t/m 24 febr. 2017) doet het Jopie Huisman Museum weer mee aan de activiteitenweek ‘Help pake en beppe de vakantie door!’. Kinderen van 4 t/m12 jaar hebben in deze week gratis toegang op vertoon van een (betalende*) pake of beppe (of andere volwassene).

Bij de balie krijg je het speciale rode ‘Op reis met Jopie Huisman’ koffertje met een doeblad en tekenmateriaal mee. In de exporuimte is op dit moment ‘Mijn Jopie’ te bekijken. Hier kun je van alles samen noteren, bedenken en tekenen temidden van 30 bekende en minder bekende Nederlanders die hun verhaal vertellen over Jopie Huisman. Je krijgt limonade & lekkers en na afloop een leuke verrassing!

Op dinsdag- en woensdagmiddag 21 & 22 februari zijn er van 13.30 tot 16.00 uur extra schilderactiviteiten bij de expositie.