Alle huidige en voorgaande activiteiten van het Jopie Huisman Museum

Woensdag 19 oktober | Bisto in sneuper?

Voor de kids: Verzamel jij meer dan er in je broekzakken past? Wist je dat Jopie Huisman ook een groot verzamelaar was? Vanaf zaterdag 15 oktober start de expositie ‘Mijn Jopie ’voor publiek, maar ook voor jou is er in het museum van alles te zien! Neem bijv. Alt van den Heuvel uit Workum; hij staat met zijn keververzameling in deze expositie.

Kom daarom in ieder geval woensdagmiddag 19 oktober naar het Jopie Huisman Museum en neem jouw mooiste vondst/iets uit jouw verzameling mee naar het Zolderatelier. We hebben daar deze middag voor jouw voorwerp een prachtige plek vrijgemaakt waar je deze kan tentoonstellen. Je schrijft zelf een verhaaltje bij je vondst. Ook ga je jouw voorwerp naschilderen op hout en erbij zetten.

Het enige wat je wel moet willen is dat het eerst tot de kerstvakantie op het Zolderatelier blijft staan, we geven je bericht wanneer je het weer mag ophalen. Ook moet je het goedvinden dat andere kinderen/bezoekers jouw voorwerp mogen aanraken. Er is een speciale Sneupkundige aanwezig, zij gaat kijken welke voorwerpen in het Zolderatelier tentoongesteld gaan worden. Wat ga jij meenemen?

Datum : woensdag 19 oktober .

Tijd      : tussen 13.30 – 16.30 uur ,

Kosten :  €5,- met limo & lekkers , schildermateriaal, doeblad ‘Jopie’s lytse Paradys’+ kleurplatenpakket ‘Jopie Huisman’