Water in beweging. Workshop van Carla de Korte Bramsen. UITGESTELD

Deze workshop is, vanwege de corona-crisis, verplaatst naar het najaar. Een nieuwe datum volgt. Hou deze website in de gaten!

Carla de Korte Bramsen neemt je graag mee op haar ontdekkingsreis in de techniek van de aquarel met het thema 'water in beweging'. Want als er één medium geschikt is om water te schilderen, dan is het wel de aquarelverf dat alle eigenschappen van dat water in zich heeft.

De verf laten vloeien, soms de verf zijn eigen weg laten gaan en soms een beetje bijsturen. Na jaren van ervaring heeft zij het medium getemd en naar haar hand weten te zetten. Niet alles dicht schilderen, gebruik makend van het wit in het papier, om zo ook het licht te schilderen in een aquarel. Aquarel is voor Carla een techniek die haar in staat stelt prachtige effecten te creëren, is gemakkelijk mee te nemen op reis en je kan het overal doen.

Maar zoals met alles wat je goed onder de knie wilt krijgen: het is heel veel doen, doen en doen, daarbij in andermans keuken kijken. En vooral een beetje lef in de strijd gooien, dan kunnen jij en de aquarelverf elkaar nog wel eens verrast laten staan.

Wanneer? zondag 19 juli 2020 van 10.00-16.00

Waar? Jopie Huisman Museum ; Noard 6, 8711 AH Workum

Prijs: € 70,00

Materialen: Winsor & Newton stelt papier, verf en penselen beschikbaar!

Meenemen: Palet of groot wit bord om te mengen.

Voor vragen & aanmelden. Klik hier