Bezoek het Jopie Huisman Museum

Openingstijden

 

Het museum is op dit moment gesloten (i.v.m. verbouwing & herinrichting)
Vanaf vrijdag 14 februari bent u weer van harte welkom!

 

 

 

 

Contact

Jopie Huisman Museum
Noard 6
8711 AH Workum
T 0515 54 31 31
E info@jopiehuismanmuseum.nl

 

KvK: 41002479

BTW-nr. NL007892196B01

Toegangsprijzen 2019/2020

Volwassenen                                                                                       € 9,00
Kinderen t/m 3 jaar gratis
Kinderen van 4 t/m 12 jaar (incl. Jopie's Schetsboek) € 5,20
   
Museumkaart gratis
CJP € 7,00
Vriend (lid van de Vriendenkring) gratis
Rondleiding (op afspraak) € 26,00

 

Iedere bezoeker kan een audiotour meekrijgen om de toelichting die Jopie geeft op diverse werken te beluisteren. Deze audiotour is bij de prijs inbegrepen. De audiotour is ook beschikbaar in het Fries, Duits en Engels. Als u zich in het museum aanmeldt bij MapMyVisit, dan kunt u de audiour zelfs thuis nog eens beluisteren!

 

Jopie’s Schetsboek

Met een fijn tekenpotlood en Jopie’s Schetsboek kunnen kinderen tijdens hun museumbezoek lekker aan de slag! De routing loopt via houten huisjes waar kinderen van alles aantreffen wat ze in Jopie’s Schetsboek kunnen toepassen. Het boekje is verkrijgbaar bij de balie en is bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Het museum is volledig rolstoeltoegankelijk. Er staan eventueel 2 rolstoelen tot uw beschikking.

 

Honden (uitgezonderd hulp- en geleidehonden) zijn in het museum niet toegestaan.

Rondleidingen

We kunnen voor uw groep ook een rondleiding verzorgen. Een rondleiding is interactief en geeft een persoonlijke touch aan het museumbezoek.

 

Voor rondleidingen geldt dat ze minimaal 2 weken van tevoren aangevraagd moeten worden. We zijn hiervoor namelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van de vrijwilligers die de rondleidingen geven. De maximale grootte van een groep per rondleider is 15 personen (we hanteren geen minimumaantallen). Heeft u een grote groep, dan worden meerdere rondleiders gereserveerd.

Museumcafé

Het museum beschikt over een eigen museumcafé. Hier kunt u voor, tijdens of na uw bezoek gezellig een kopje koffie (met eventueel gebak), een glaasje fris, warme chocomel of een biertje nuttigen. Ook leuk is om met een groep een bezoek aan het museum af te sluiten met een gezamenlijk koffiemoment. Of om er na een lange reis mee te beginnen natuurlijk! Het café biedt plaats aan ongeveer 50 personen. Grotere groepen kunnen eventueel gesplitst worden.

Kijk ook even bij onze arrangementen!

Groepen

Voor het boeken van groepen of groepsarrangementen kan op werkdagen tussen 11.00 en 16.00 uur telefonisch contact worden opgenomen met het museum. Ook kunt u informatie opvragen of boeken via info@jopiehuismanmuseum.nl.