Openingstijden & toegangsprijzen

Als gevolg van de lockdown is het Jopie Huisman Museum gesloten. Vanwege een aansluitende (geplande) verbouwing en herinrichting duurt deze sluitingsperiode tot 17 februari 2022. Daarna hopen wij u weer 7 dagen per week open van 11.00 tot 17.00 uur te mogen begroeten! 

------------------------------------------------------------------------------------

Reserveren van uw tickets kan hier. Dit is niet verplicht. U kunt dit (onder voorbehoud van beschikbaarheid) ook in het museum regelen. Het Jopie Huisman Museum houdt zich aan het Corona-Museumprotocol.

Prijzen

Volwassenen:
€ 9,50
Museumkaart:
€ 0,00
Vriendenloterij VIP-kaart:
€ 0,00 (1 kaart is geldig voor 1 persoon)
Kinderen t/m 3 jaar:  
gratis
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: 
€ 5,50 (incl. Jopie's Schetsboek)
Museumkaart/ICOM-kaart
gratis
CJP: 
€ 7,50

------------------------------------------------------------------------------------

Podcatchers
Met onze podcatchers (gratis) kunt u bij veel schilderijen een toelichting (in het Nederlands, Duits & Engels) beluisteren. Deze is meestal ingesproken door Jopie 'himself'. Als u zich in het museum aanmeldt bij MapMyVisit, dan kunt u de fragmenten thuis nog eens beluisteren! De podcatchers worden na gebruik gedesinfecteerd.

Jopie’s Schetsboek
Met Jopie’s Schetsboek kunnen kinderen tijdens hun museumbezoek lekker aan de slag! Ieder kind krijgt Jopie's Schetsboek, dit is bij de kinder-entreeprijs inbegrepen. Verder krijgen onze jonge bezoekers een Jopie-koffertje te leen, gevuld met spulletjes die ze mogen gebruiken voor de opdrachten, gedurende het museumbezoek.

Het museum is volledig rolstoeltoegankelijk. Tevens staan eventueel 2 rolstoelen tot uw beschikking.

Honden (uitgezonderd hulp- en geleidehonden) zijn in het museum niet toegestaan.

 
Koop online een ticket