Vrijwilligers

Wij zijn blij met onze vrijwilligers. En we zijn trots op de wijze waarop zij onze bezoekers ontvangen, hoe zij het Jopie Huisman Museum presenteren en gastvrijheid uitstralen. Zonder vrijwilligers zou er geen Jopie Huisman Museum kunnen bestaan.

Onze vrijwilligers zijn over het algemeen mensen (m/v) die niet meer deelnemen aan het arbeidsproces: gepensioneerd, (vervroegde) uittreders of anderszins. Het is een zeer gemeleerd gezelschap van ± 40 personen. Ze worden grondig ingewerkt en draaien altijd de diensten met een collega-vrijwilliger (gemiddeld één dagdeel per week, beschikbaarheid in overleg).

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers, zo organiseren we regelmatig vrijwilligers-avonden en gaan we één keer per jaar met z'n allen een weekend weg.

Maar het belangrijkste is dat ze het fantastisch vinden om zich in te zetten voor ons sfeervolle, nét verbouwde en gezellige museum. 

Heb je tijd, zin en ben je gemotiveerd? Join the team! Stuur een mailtje, dan maken we een afspraak voor een (wederzijds vrijblijvend) kennismakingsgesprek! Klik hier!