JopieHuisman100-lezing door Jan Rotmans

In het Jopie100-jaar gaan wij van start met een nieuwe traditie: de JopieHuisman100-lezing. Deze gaat plaatsvinden op dinsdag 22 november om 16 uur.

Opzet van de JopieHuisman100-lezing
Eminente, bepalende, aansprekende personen geven hun visie te geven op de centrale thema’s van Jopie’s werk: duurzaamheid, natuur en mededogen.

Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans
De eerste spreker is Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans. Hij is een maatschappelijk gedreven en bevlogen wetenschapper met een zeer toegankelijke wijze van presenteren, hetgeen de reden is van zijn aanwezigheid bij veel talkshows en andere radio- en tv-programma’s.

Hij produceerde ruim 300 publicaties, waaronder 20 boeken, op het gebied van klimaatverandering, global change modellering, duurzame ontwikkeling, transities en systeeminnovaties. Jan Rotmans is een pionier en visionair op zijn vakgebied en heeft een grote internationale reputatie.

Wanneer & waar?
De JopieHuisman100-lezing vindt plaats op dinsdag 22 november om 16.00 uur in de Grote of Gertrudiskerk in Workum (aan het plein naast het museum). Inloop (met koffie/thee & gebak) vanaf 15.30 uur. Aansluitend een borrel in het museum.

Parkeertip
Het parkeerterrein achter het museum heeft een beperkte capaciteit. Vlakbij de kerk en het museum, aan het Súd, achter de Action-winkel is een groot parkeerterrein. Adres: (voor uw navigatie) Súd 25. Vlak daarvoor (rechts) is ook parkeergelegenheid. Ook is er parkeergelegenheid op de parkeerterreinen van de nabij gelegen supermarkten (adres: Hearewei 2).

Opgeven?
De toegang is gratis. Wel graag even aanmelden bij Alie Bakker: aliebakker@jopiehuismanmuseum.nl.