test

Jopie's Fiskklub

Het Jopie Huisman Museum is al bijna 4 decennia een goedlopend museum met rond de 40.000 bezoekers per jaar. Het museum doet dit zonder structurele subsidie. In feite zijn we cultureel ondernemer. Onze vrijwilligers, een Vriendenkring met ± 2.000 leden en een ondernemersplatform onder de naam Jopie's Fiskklub vormen de fundamenten voor ons museum.

Een cultureel platform van en voor ondernemers
Het museum biedt u, als lid van Jopie's Fiskklub, een cultureel platform voor contact met uw (potentiële) relaties, werknemers en het algemene publiek.

Wilt u een ontvangst, vergadering of een andere evenement organiseren, dan is het Jopie Huisman Museum daarvoor een perfecte locatie! U kunt uw relaties kennis laten maken met het werk en de filosofie van Jopie. Het prachtige gebouw en het bijzondere werk bieden een sfeervolle en inspirerende omgeving. Wij kunnen zelfs een compleet bedrijfsevent voor u verzorgen, van rondleidingen tot diners, van meetings tot excursies en van lunches tot trainingen.

Voor € 300,00 per jaar bent u lid van Jopie's Fiskklub en levert u een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en continuïteit van het museum.
 
Meer informatie of lid worden? Stuur een e-mail naar aliebakker@jopiehuismanmuseum.nl  of bel 06-28948684.

Lid worden van Jopie's Fiskklub biedt vele voordelen:

  • gratis entreekaarten
  • deelname aan de Fiskklub-evenementen
  • bevoordeling bij inkoop door het museum
  • gratis gebruik maken van de museumlocatie en faciliteiten van het museum
  • 10% korting op kaarten en reproducties
  • acties en initiatieven op maat. In overleg met u, als lid

Klik hier voor de ledenlijst.