Jopie's Fiskklub

Het Jopie Huisman Museum is al 30 jaar een goedlopend museum met rond de 40.000 bezoekers per jaar. Het museum doet dat zonder structurele financiële ondersteuning van gemeenten, provincie of anderen. Meer dan 50 vrijwilligers, een Vriendenkring met 2300 leden en een succesvol ondernemersplatform onder de naam Jopie's Fiskklub vormen drie sterke fundamenten voor dit museum.

Samenwerking

De inhoud van de samenwerking:

 

U investeert gedurende minimaal drie jaar €300,- (excl. BTW) per jaar en u ontvangt hiervoor:

 

1 ) Twee entreekaartjes (op naam) voor gratis toegang tot het museum.
2 ) De mogelijkheid om entreebewijzen tegen groepstarief af te nemen om bijvoorbeeld kado te doen aan relaties.
3 ) De naamsvermelding/link van uw bedrijf op de museumwebsite.
4 ) Een prachtige, ingelijste reproductie.
5 ) Het streven is om 1 keer per jaar voor alle leden een gezellige bijeenkomst te organiseren.
6 ) Mogelijkheid om tegen betaling een Basis-arrangement af te nemen voor u en uw relaties (ontvangst met koffie/gebak, rondleiding, hapje/drankje en eventueel herinneringskado).
7 ) Mogelijkheid om tegen betaling een Op maat-arrangement af te nemen. U kunt uw personeel, relaties en/of klanten verrassen met een ongewoon en bijzonder uitje. Het Basis- arrangement kunnen we uitbreiden tot elke attractie die u maar wenst. U zegt het maar…. een dag of meerdere dagen varen, golfen, fietsen, palingroken, dineren, slapen en ontbijten etc. Dit alles in combinatie met een bezoek aan het museum.
8 ) Gratis gebruik van de museumlocatie voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileumviering of jaarvergadering (afhankelijk van de beschikbaarheid).
9 ) Het samenstellen van relatiegeschenken met Jopie Huisman winkelproducten met korting van 10%.
10) Aanschaf van winkelproducten met korting van 10%.

Uiteraard zal het museum, waar mogelijk, bij het organiseren van al deze activiteiten ook graag gebruik maken van uw diensten/producten.